U čemu i kako vam mogu pomoći ?

Vrste psihoterapijskog rada koje prakticiram 

  1. individualni psihoterapijski rad
  2. psihoterapijski rad putem Skype-a
  3. grupni psihoterapijski rad
  4. psihoterapijske radionice
  5. savjetovanje

Naši prvi susreti

Prvih par susreta služi za upoznavanje.  Upoznati  ću vas s nekim tehničkim pravilima u radu (dogovaranju termina seansi, otkazivanju, trajanju..), a ostatak vremena je posvećen vašem problemu,  našem upoznavanju i uspostavljanju što boljeg kontakta.

Ritam rada

Ovisno o težini problema seanse se dogovaraju jednom ili dva puta tjedno po 50 ili 90 min. U kasnijim fazama moguće je termine dogovoriti i svakih dva tjedna. U početku rada nije preporučljivo raditi velike pauze u radu.

Dužina psihoterapije

Psihoterapijski rad je niz malih pomaka u svijesti, a time i u ponašanju čovjeka. Rezultati su vidljivi već nakon par seansi.  Ipak,  psihoterapijska  praksa pokazuje značajne pomake nakon šest do sedam mjeseci rada. Koliko će cijeli proces trajati ovisi o vašoj slici postignutog i potrebi.

Kraj psihoterapijskog procesa

Kad osjetite potrebu da završite ciklus, molim da me o tome obavijestite. Nakon toga na zadnjim seansama radimo evaluaciju postignutog i zatvaramo proces.

Tajnost izrečenog

Kodeksom struke svi podaci i sadržaji izneseni na seansama strogo su povjerljivi.        Da bi bolje obavljali svoju djelatnost , psihoterapeuti  odlaze na supervizije. Tom prilikom obrađuju probleme s kojima rade i pri tome ne navode imena ili podatke koji se mogu povezati s klijentima.

  U ČEMU VAM MOGU POMOĆI?

Kroz svoj rad pomažem ljudima u njihovoj želji da premoste prazninu između situacije u kojoj su sada i gdje bi željeli biti u budućnosti. Psihoterapija je proces u kojemu zajedno širimo vidike naše svijesti  o svom ponašanju  da bi što efikasnije promijenili situaciju u kojoj jesmo.