O meni

Dobro došli na moje stranice!

Dozvolite da se predstavim. Moje ime je Ljiljana Marinac. U svojoj privatnoj praksi “Savjetovanje Marinac”, radim kao psihoterapeut. Radim s ljudima koji imaju različite probleme s emocijama, s donošenjem odluka, probleme u komunikaciji, ali i s osobama koje imaju teže psihičke probleme.

Moj put ka dobivanju certifikata za rad psihoterapije otpočeo je nakon završene gimnazije u Šibeniku. Diplomirala  sam  Defektologiju  smjer  socijalni pedagog u Zagrebu. Dugo godina radila sam u različitim trgovačkim društvima, da bi se na koncu vratila svojoj velikoj ljubav prema psihologiji i psihoterapiji. Četverogodišnja edukacija u Zagrebu pri Institut fur integrative Gestalttherapie Wurzburg,  pružila mi je znanja i vještine potrebne za psihoterapijski rad. Privatno….majka sam dviju odraslih kćerki, planinarka koja voli slikanje, itd…..nadam se da ćemo se upoznati!

Da bi upoznali moj psihoterapijski rad, želim vam opisati što nudim i čemu težim. Ako mi se obratite, ja ću pratiti vas. Pri tome ću svoje znanje i iskustvo upotrijebiti da vam pomognem da osvijeste ono čega niste bili svjesni. U suradnji s vama ću nalaziti za vas prihvatljiviji i sretniji način funkcioniranja i bivanja. Pomagat ću da pogledate tamo gdje inače ne gledate. Da otkrijete svoj put iz sadašnje teške situacije prema životu kakav bi htjeli.

Ako smatrate da bi vam ovakva pomoć dobro došla, dajte sebi i meni šansu. Obratite se s povjerenjem!

Ljiljana Mendi Marinac