O meni

IMG-20141002-00670

Dobro došli na moje stranice!

Kao i druge i ova moja stranica služi da vam se predstavim. Da saznate bar nešto o osobi koja ovo piše i nudi sebe kao psihoterapeuta.

Nakon završene gimnazije u Šibeniku, diplomirala  sam  Defektologiju  smjer  socijalni pedagog u Zagrebu. Dugo godina radila sam u različitim trgovačkim društvima.  Velika ljubav prema psihologiji i psihoterapiji, odvela me na edukaciju za psihoterapeuta. Četverogodišnja edukacija u Zagrebu pri Institut fur integrative gestalttherapie Wurzburg,  pružila mi je znanja i vještine potrebne za psihoterapijski rad.

Dio svog radnog vijeka provela sam radeći s osobama oboljelim od neizlječivih bolesti, roditeljima koji su posvojili dijete, roditeljima osoba koje imaju neke psihosocijalne poteškoće itd.  U svojoj privatnoj praksi danas radim s problemima međusobnih odnosa unutar obitelji, radim s problemima odrastanja  djece , partnerskim odnosima, problemima seksualne orijentacije, zdravstvenim problemima – psihosomatika, problemima suočavanja s teškim dijagnozama, dugotrajnom žalovanju, problemima vezanim za posao i karijeru, itd.

Dakle, s  ljudskim problemima.  Kroz svoj rad pomažem klijentima da osvijeste svoju sadašnju situaciju. Da pogledaju i tamo gdje inače ne gledaju. Da otkriju svoj put iz sadašnje teške situacije prema životu kakav bi htjeli.

Ljiljana Mendi Marinac

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s