O meni

Dobro došli na moje stranice!

Dozvolite da se predstavim. Moje ime je Ljiljana Marinac. U svojoj privatnoj praksi “Savjetovanje Marinac”, radim kao psihoterapeut. Radim s ljudima koji imaju različite probleme s emocijama, s donošenjem odluka, probleme u komunikaciji, kao i s osobama koje imaju teže psihičke probleme.

Ako mi se obratite, ja ću pratiti vas. Pri tome ću svoje znanje i iskustvo upotrijebiti da vam pomognem da osvijeste ono čega niste bili svjesni. U suradnji s vama ću nalaziti za vas prihvatljiviji i sretniji način funkcioniranja i bivanja. Pomagat ću da pogledate tamo gdje inače ne gledate. Da otkrijete svoj put iz sadašnje teške situacije prema životu kakav bi htjeli.

Dio svog radnog vijeka provela sam radeći s osobama oboljelim od neizlječivih bolesti, roditeljima koji su posvojili dijete, roditeljima osoba koje imaju neke psihosocijalne poteškoće itd.  Pomažem u situacijama loših međusobnih odnosa unutar obitelji, s problemima odrastanja  djece , u situacijama loših partnerskim odnosa, problemima vezanim uz seksualnu orijentaciju. Pomažem u osviještavanju psihosomatike, u suočavanju s teškim dijagnozama. dugotrajnom žalovanju, problemima vezanim za posao i karijeru, itd. Dakle, s  ljudskim problemima.

Moj put ka dobivanju certifikata za rad psihoterapije otpočeo je nakon završene gimnazije u Šibeniku. Diplomirala  sam  Defektologiju  smjer  socijalni pedagog u Zagrebu. Dugo godina radila sam u različitim trgovačkim društvima., da bi se na koncu vratila svojoj velikoj ljubav prema psihologiji i psihoterapiji. Četverogodišnja edukacija u Zagrebu pri Institut fur integrative Gestalttherapie Wurzburg,  pružila mi je znanja i vještine potrebne za psihoterapijski rad. Različite edukativne radionice i danas mi pomažu da poboljšam svoj rad. Uz sve to , iskustvo u radu s ljudima me oplemenjuje i donosi nove spoznaje kako meni osobno, tako i mom radu.

Ako smatrate da bi vam pomoć dobro došla, dajte sebi i meni šansu da pronađemo pravi put ka pravom rješenju. Obratite se s povjerenjem!

Ljiljana Mendi Marinac